Mirosurile din bucatarie

mirosuri-in-bucatarie
  • Cutiile si borcanele cu capac de plastic pot prinde miros daca sunt lasate inchise. Adaugati trei lingurite de bicarbonat de sodiu alimentar la 500 ml de apa si muiati-le. Tigaile de teflon pot absorbi mirosul de peste sau mirodenii. Umpleti-le cu apa, adaugati patru linguri de otet si puneti-le sa fiarba.
  • Pentru a inlatura mirosul de usturoi sau peste afumat de pe maini, frecati-le cu o jumatate de lamaie.
  • Pastrati mancarurile acoperite in frigider, pentru a preveni raspandirea mirosului. Nu pastrati legume radacinoase sau ceapa in frigider – se pastreaza mai bine la loc intunecos si rece.
  • Pentru a indeparta mirosurile neplacute din aer, taiati o lamaie proaspata si lasati-o pe o farfurioara, la vedere.

1 comment

Leave a Reply to Hetty Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *